Baconinlindad kycklingfilé med ostfyllning
INGREDIENSER
4st kycklingfilé
2 paket bacon
2 askar creme bonjour ost ex, vitlök eller taco (själv använde jag philidephia vitlök och örter)
5dl grädde
de som blev kvar av osten
1 st kycklingbuljongs tärning
salt och peppar efter smak
GÖR SÅ HÄR:
1. sätt ugnen på 200 grader.
2. skär ett snitt längs med kycklingfilén och lägg i några skedar av osten. linda bacon runt hela filén så att inte osten rinner ut.
3. lägg de i en ungssäker form.
4. häll grädden i en kastrull, smula sönder buljongen och lägg i osten som blev kvar efter fyllningen. smaka av med salt och peppar och låt det koka upp.
5. häll såsen över kycklingen och ställ in i ugnen i ca 30-40 minuter.
6. servera med ris. och sallad eller morotsslantar
smaklig måltid
tack för tipset Sara!
Fin blogg du har m mkt intressant att läsa
KRAM till er alla 3
ska testa....verkar smaskigt jag brukar göra en som är snarlik din,alltid roligt att testa nya recept.
Tack för receptet! Verkar vara jättegott..
Kram Marianne