Baconinlindad kycklingfilé med ostfyllning



INGREDIENSER
4st kycklingfilé
2 paket bacon
2 askar creme bonjour ost ex, vitlök eller taco (själv använde jag philidephia vitlök och örter)

5dl grädde
de som blev kvar av osten
1 st  kycklingbuljongs tärning
salt och peppar efter smak

GÖR SÅ HÄR:

1.
sätt ugnen på 200 grader.
2. skär ett snitt längs med kycklingfilén och lägg i några skedar av osten. linda bacon runt hela filén så att inte osten rinner ut.
3. lägg de i en ungssäker form.
4. häll grädden i en kastrull, smula sönder buljongen och lägg i osten som blev kvar efter fyllningen. smaka av med salt och peppar och låt det koka upp.
5. häll såsen över kycklingen och ställ in i ugnen i ca 30-40 minuter.
6. servera med ris. och sallad eller morotsslantar

                                                    smaklig måltid


Kommentarer
Postat av: Goalena

tack för tipset Sara!



Fin blogg du har m mkt intressant att läsa

KRAM till er alla 3

2012-01-15 @ 11:52:28
Postat av: Kickan Rönnqvist

ska testa....verkar smaskigt jag brukar göra en som är snarlik din,alltid roligt att testa nya recept.

2012-01-15 @ 15:41:10
Postat av: Marianne Karlsson

Tack för receptet! Verkar vara jättegott..

Kram Marianne

2012-01-15 @ 17:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0